15 helmikuuta 2016

Max ❤

Täällä vietettiin ystävänpäivää ihanien ja rentojen ristiäisten merkeissä. Pieni mies sai kasteessa nimen Max Arnold . Lyhyt ja voimakas nimi Velkulle, joka jo odotusaikana tuntui pieneltä valaskalalta vatsassa. Arnold nimi tuli Mikolta, ja kauemmin blogiani seuranneet tietävät miksi. Max puolestaan on kaunis mahtinimi pienelle mahtimiehelle .

Kastejuhlat vietimme kotona. Kahden lapsen kanssa se oli nappivalinta, vaikka juhlia edeltävänä iltana kiristelinkin hampaitani siivouksen ja viimeisten valmistelujen kanssa. Toisaalta, jotta juhlat onnistuvat tarvitaan siihen aina hitunen kiirettä, ainakin yksi särkynyt lasi, ja reveneet sukkahousut. Tai minun kohdallani tukisukkahousut kokoa 40, jotka eivät koosta huolimatta mahtuneet jalkaan. Kätevää huomata tämä sillä hetkellä kun kauppaan ei ole mitään mahdollisuutta ehtiä, pidennetyistä aukioloajoista huolimatta. Miten koon 36 naisesta tulee kahdessa vuodessa kokoa 40 oleva nainen...vauvat käyvät kalliiksi kun joka kerta saa uusia vaatekaapin. 

Ristiäiset olivat niin ihanat että en ole vieläkään raskinut siivota kastepöytää pois olohuoneesta. Täytyy nauttia siitä vielä yksi päivä. Eihän sitä koskaan tiedä koska seuraavan kerran saa tällaisia juhlia järjestää.


Tänään otettiin Maxin kanssa aamupäivä rennosti ja toivuttiin juhlista.

2 kommenttia:

  1. Onnea maxille ihanasta nimestä :) ja tsemppiä vauva-arkeen!
    Täällä menee kyllä viimisekki voimat yhen nimeltämainitsettoman Alessan uhmaan.. Huh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis <3! Täällä on myös pikku-prinsessan minä itse vaihe alkanut. Välillä tekee mieli itkeä ja välillä nauraa kun tunteet heilahtelevat molemmilla laidasta laitaan. Onneksi useimmiten positiivisella puolella ;)! Tsemppiä sinnekin :)!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!