14 tammikuuta 2016

Vauvakuplassa

Vaaleansinisessä vauvakuplassa päivät vain ajelehtivat ohi. Ihan kuin aikaa ei olisi . Kaikista varmaan tuntuu samalta, mutta sanon sen silti. Isabel on meidän esikoinen, maman silmäterä ja ykköstyttö. Pohdin ennen toisen lapsen syntymää, että kuinka kukaan voi koskaan jakaa paikkaa Silkin kanssa. Riittääkö rakkautta luonnostaan jaettavaksi kahdelle lapselle? Sydän selvisi siitä kuitenkin heti ensi hetkestä alkaen. Rakastan molempia lapsia valtavasti, ja käsi sydämellä yhtä paljon!

Kun näen Silkin huolehtivan pikku-veikasta, halaavan ja silittävän häntä; on sydän pakahtua onnesta. Mahtavaa nähdä kuinka luonnostaan Silkki on ottanut vauvan vastaan elämään. Alkuun oli hieman kurja rajoittaa silityksiä ja haleja, koska Silkillä oli a-virus. Nyt parantuneena sisko saa halia ja hoivata pikkuista niin paljon kuin haluaa, tietysti meidän valvonnassa. Olemme myös tehneet niin, että kun meille saapuu vieraita, niin Silkki saa olla ensimmäisenä vastassa tervehtimässä. Sen jälkeen Silkkis on saanut itse näyttää pikkuveljeä läheisille. Se on ollut tosi toimiva tapa. Näin pahaa mieltä pikkuveljen saamasta huomiosta ei ole syntynyt.


Pikku-veikka ensimmäistä kertaa siskon sylissä .

2 kommenttia:

  1. Ihanat lapset :-) Olisi kiva kuulla miten teillä on alkanut elämä sujua vauvan kanssa. Itsellekin tulossa toinen lapsi kesällä vähän alle 2 vuoden ikäerolla esikoiseen, joten mielelläni kuulisin kuulumisia. Itseä on nimittäin hieman jo jännittänyt miten sitä selviää sitten kahden pikkusen kanssa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana, ja pahoittelut että vastaus viipyi. Jotain kuulumisia taisin ehtiä jo päivitellä, mutta palaan tähän aihealueeseen varmasti vielä useamman kerran :). Onnea sinne odotukseen & mukavaa viikon alkua <3!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!