13 joulukuuta 2015

Jouluajatuksia

Minulle joulu merkitsi aikaisemmin sitä, että tavataan sukulaisia ja kokoonnutaan yhteen, jotta pääsee joulutunnelmaan. Tällaiseen yhdessäoloon totuin lapsena, ja se oli minulle äärimmäisen tärkeää. Jos emme olleet kaikki koolla, tuntui olo aina jotenkin tyhjältä.

Nyt kun olen saanut oman perheen, on jotakin tapahtunut, eikä yhdessäolo muiden kanssa tunnu enää niin tärkeältä. Ehkä tämä kuulostaa karulta, mutta tavallaan huomaan kasvaneeni aikuiseksi tai paremmin sanottuna vanhemmaksi ja vaimoksi oman perheen myötä. Yhdessäolo oman perheen kanssa tuntuu riittävältä . Toki on ihanaa nauttia joululounas yhdessä appivanhempien kanssa ja juoda kahvit siskon perheen kanssa, jotka molemmat asuvat pääkaupunkiseudulla. Ja mielelläni tapaisin myös omia vanhempiani ja veljen perhettä. Mutta, tärkeintä on kuitenkin päästä aattoillaksi omaan kotiin. Nauttia joulutunnelmasta Silkin, Mikon ja masuasukin kanssa. Avata muutama paketti kuusen äärellä, sekä olla yhdessä. Omana perheenä. Se on se hetki, jota odotan tänä jouluna eniten .

Asiassa varmasti viehättää myös tilanteen uutuus, sekä tunne siitä että saa itse luoda omat jouluperinteet, omalle perheelle. Ainakin yksi uusi perinne on yhteinen joululounas Silkin kummipariskunnan kanssa Kulosaaren Casinolla.



Mama ja Silkki jo kolmatta kertaa joululounaalla.
Silkki oli ensimmäisenä vuonna salamatkustajana masussa.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa joulua koko teidän perheelle ja Onnea odotuksen viime "metreille"! <3
    t. Irma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3!! Toivottavasti teillä oli mukavat joulupyhät myös :)! Täällä on nautittu ja rentouduttu olan takaa :). Masuasukki antaa vielä odotuttaa itseään... <3.

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!