20 marraskuuta 2015

Viikko 35!

Viikko 35 on ollut minun osalta oikea raskausvaivojen viikko. Joihin osasyynä on varmasti ollut vuosisadan flunssa. Masu tuntuu joustamattoman isolta, ja kenkälusikasta on tullut tämän maman paras ystävä. Vielä jos saisin jostain sellaisen "roskienpoimijan", jolla voisin keräillä Silkin lelut kasaan ja nostella pudonneet tavarat ja ruuan muruset ;). Kävelytyyli on mallia pingviini, vaikka vannoin etten näytä pingviiniltä. Liitoskivut ovat kuitenkin sen verran voimakkaita, että jos otan liian pitkän askeleen, saan pikaisesti palata köpöttelemään.

Vauva numero kaksi tuntuu myös paljon voimakkaammalta kuin Silkki. Hän on selkeä liikkeissään ja rauhallinen, mutta supervoimakas pikku-kaveri. Pikkuinen mielellään nojailee lantioon tai kylkiluiden alle, etenkin kun yritän nukkua. Ei ehkä helpoin unikaveri. Sohvalla myös alkaa olla vaikea löytää mukavaa asentoa, ja telkkarin katselu menee tiheään asennon vaihtamiseen. Odotan vain, että pääsen flunssasta eroon ja voin taas harrastaa jotain pientä liikuntaa uupumatta. Se tekisi terää kropalle .



Maman bikinikuuri:

1. hanki bikinit
2. pue ne päälle


Pullerosta olosta, ja ulkonäöstä huolimatta olo on muuten hyvä. Tunnen edelleen itseni viehättäväksi, vaikkakin kömpelöksi. Nestettä on alkanut kerääntyä kroppaan, ja osa mama-vaatteista on käynyt pieneksi. Korkkareita en voi edes haaveilla laittavani jalkaan pikkujoulukaudesta huolimatta...kaatuisin varmaan tasaisellakin lattialla, ja turpoaisin ulos kengistä puolessa tunnissa. Mutta, korvien välissä tuntuu kauniilta - se on parasta se .




Mahtavaa perjantaita!


2 kommenttia:

  1. Sama täällä, pieni kohnottaa meneen ja potkii ihan hullun voimakkaasti, mutta niin neuvolassa ennustettiinkin - kohtu on reaktiivisempi tokalla kertaa. Muuten identtiset odotukset, sama viikko lasketuilla ajoilla, mulke tullut kilo painoa, rakenneultrassa 5 grammaa painoeroa jne. :D Tsemppiä loppusuoralle, kohta tuntuu taas siltä kun leijuisit kun vaiva on maailmassa (itsestäni ainakin tuntui että lähden lentoon :D)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi niin, olenkohan edes muistanut onnitella teitä. Siis ONNEA!!! Ymmärsin blogistasi jo aiemmin, että myös siellä odotetaan vauvaa <3!!

      Todellakin yhdyn tuohon reaktiivisempaan kohtuun, hun, tuntuu kuin koko masu olisi täynnä vauvaa... Ja odotan innolla sitä tunnetta kun sängystä pääsee ylös ilman, että suunnittelee ensin mitä kautta pyörii reunalle ;)!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!