09 lokakuuta 2015

Mikä ihana päivä ♥

Ystäväni hääpäivä Toscanassa oli mitä aurinkoisin, ihanin ja tunnelmallisin. Päivä oli aivan mahtava päätös ja kohokohta Italian lomallemme. Kuvat sen kertovat, toivottavasti tavoitatte edes osan tunnelmasta . Aioin ensin ladata omia kuviani koneelle, mutta olen niin monta kertaa käynyt ihastelemassa Keminmaalaisen valokuvaajan Mikko Hiukan käsialaa hääpäivästä, että halusin jakaa sen kanssanne. 1 vuotiaan taapertajan perässä pysyessä jäi oma kuvaaminen harmikseni vähemmälle ;).

Itse vihkiminen tapahtui Siennassa Firenzessä (kiitos korjauksesta;)), Certaldon keskiaikaisessa kaupungissa joka on muurien suojassa kukkulalla, modernin kaupungin päällä. Vanhaan kaupunkiin pääsi ihastuttavasti maisemia katsellen "condoli-hissillä". Hääjuhlaa vietimme läheisessä Poggiboncin kylässä, Fattoria di Cincianon tunelmallisessa 1100 -luvulla rakennetulla viinitilalla.

En osaa oikein hääpäivää paremmin kuvailla, kuin sanomalla että se oli:


Suoraan kuin Richard Geren ja Julia Robertsin tähdittämästä romanttisesta elokuvasta - aivan kuten hääparikin .

...ja jotain Suomalaista - hääkakun muumit .


Meidän trio + salamatkustaja masussa kiittää hääparia tätäkin kautta niin sanoinkuvaamattoman ihanasta päivästä & muistoista jotka siitä saimme.

Mikäli kaipaat Keminmaalla tai sen lähistöllä mukavaa ja rentoa valokuvaajaa, jonka kuvat ovat huippuluokkaa. Löydät herran merkityiden kuvien takaa Facebookista nimellä valokuvaaja Mikko Hiukka.



2 kommenttia:

  1. Ihana, ihana Toscana <3 Olin Certaldossa kokkikurssilla muutama vuosi sitten, on täydellinen paikka häiden vietolle! Voi pientä Silkkiä, ihana hää look hänellä <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi minkä loistavan paikan löysit kokkikurssille ♥!! Olisipa taito osata Italialaisten patojen salat...mums... :)! Hurahdin myös Toscanaan, sieltä olisi ihan vuokrata talo vielä joskus! Ja kiitos, pikkuprinsessa taisi itsekin viihtyä lookissaan :)!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!