16 syyskuuta 2015

Syysuutta Silkin kaapissa

Meidän POMPdeLUX´n paketti saapui toissapäivänä postissa, ja sen myötä sopivasti syyskeleille odotettu softshell -haalari. Olen metsästänyt kaunista tuulta ja vettä hylkivää haalaria ulkoleikkeihin. Vaatimuksina konttaavalle pikkuneidille oli vahvikkeet polvissa sekä pepussa, hiekkalaatikolla istuskelua varten. Tosin saa nähdä raskinko laittaa tätä kaunista pukua ensimmäisenä puistoleikkeihin .


Heijastinnauhat ovat plussaa syksyn pimeneviin säihin.

Luumu värinä kolahti tähän mamaan näin syksyllä. Luumun värissä tilasin Silkille myös joustavan ja helpon mekon muskariin ja taaperotreffeille. Samaa sävyä olevat sukkahousut helpottavat kiireisiä aamuja, ja on nopea pukea pienelle päälle. Meillä pitäisi olla kaikissa sukissa ja sukkahousuissa tällä hetkellä liukuesteet. Niin kiihkeästi kävelyä opetellaan :). Sisätossut ovat onneksi kevyet heittää kassin pohjalle mukaan.


Kimallekuosi - mama lves!

Lisäksi tilasin Silkille ihanaa trikoota olevan yöpuvun ilman sukkaosia. Aamuisin meinaa nimittäin pienet jalat lipsua, kun on kiire tarkistamaan ovatko lelut tallella.

Aika luumuisia sävyjä siis saapui Silkin vaatekaappiin. Tämä on ihan tervetullutta vaihtelua meidän vaaleanpunaiseen valtamereen .

Todella kaunis tumman luumun värinen tylliunelma lähti meillä palautukseen. En saanut mekkoa istumaan Silkin päälle. Harmi, sillä mekko olisi muuten ollut valtavan kaunis... Mutta ainakin palautusmetodit Pompille tuli testattua. Palautus kävi helposti kun täytti palautuslomakkeen www-sivujen kautta, omilla sivuilla ja printtasi samalla palautukseen tarvittavan etiketin.


Ihanaa syyspäivää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!