03 kesäkuuta 2015

Helppo tapa tilata tavaraa USA:sta ❤

Silkin huone toimii meillä edelleen liinavaate, pyyheliina ja irtotavara varastona. Kodinhoitohuoneen asennus on nimittäin edelleen kesken...voi että jotkut asiat voivat kestää... Mutta, sehän ei tätä mamaa hidastanut, vaan sopivissa väleissä olen suunnitellut Silkin huoneen sisustusta ;). Sopivien lelulaatikoiden löytäminen oli vain aikamoinen haaste. Halusin nimikoidut, mutta simppelit lelulaatikot, joita en millään löytänyt googlailusta huolimatta euroopan rajojen sisäpuolelta. Oikeat laatikot löytyivät toki lopulta - mistä muualtakaan kuin USA:sta :).

Ongelma USA:sta tilaamisessa välillä on, että tietyt kaupat eivät toimita tavaraa maan rajojen ulkopuolelle. Kuten ei RH baby&child -liike, josta lelulaatikot löysin. Löysin kuitenkin mahtavan henkilökohtaisen shoppaajan, joka auttoi asiassa .

Tässä siis vinkki, mikäli halajat tilata tavaraa amerikasta :). USA-Scandinavia.com tuo amerikan lähellesi . Yrityksen omistaja Bente Fajardo hoitaa ostokset puolestasi, ja edelleen lähettää ne sinulle suomeen. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa "Wishlist" -kohtaan mitä haluat tilata ja mistä. Bente ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, ja tilaa tavarat puolestasi. Maksu hoituu turvallisesti paypal-palvelun kautta. Ihanan kätevää! Voin lämmöllä suositella kyseistä palvelua. Hyvin asiantuntevaa, ja luotettavaa. Mama lves!


Lelulaatikot kuvassa ensimmäisenä. Toisessa lukee isabel, ja toisessa lelut. Tyttömäisen valaisimen tilasin Ellokselta, ja abc-kirjaimet ovat Kids Conceptin.

Pikku apulainen avaamassa USA:sta saapunutta pakettia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!