02 tammikuuta 2015

Meidän päivä, osa 2.

Silkki nukkui kärryissä koko matkan kummitädin luo. Kummitädillä oli mukavaa, ja ehdimme vaihtaa vähän kuulumisia ennen Silkin heräämistä. Heidän suloinen koiransa tuli tervehtimään Silkkiä kun hän heräsi. Pehmoinen kuono ja ruskeat nappisilmät kiinnostivat Sikkiä kovasti, tunne taisi olla molemminpuolinen, sillä niin monta lempeää märkää pusua Silkki sai . Ennätimme kylästellä vajaat pari tuntia, kunnes Silkkiä alkoi väsyttämään. Hän ei jaksa olla kuin reilut 1,5h hereillä päiväuniensa välillä. Mies kävi hakemassa meidät kotiin, jotta Silkkis ei väsähtänyt liikaa, ja säästyimme kotimatkalta vesisateessa.

Klo 15.00 olimme kotona, ja ennätin sopivasti tehdä myöhäiseksi lounaaksi munakkaan, syödä, sekä syöttää Silkin unille. Ompussa meni jumppa klo 16.00-17.00, joten käytin tilaisuuteni hyväksi ja hurautin Fressille body pump -tunnille. Ison Omenan parkkihalli näytti 11 vapaata paikkaa, joten sain hyvän alkulämmön parkkipaikkaa etsiessäni.

Jumpan jälkeen piipahdin nopeaan Ompun Your Facella, ja löysin alerekistä kaipaamani valkoisen peruspaidan. Hyvä löytö . Kotona olin jälleen klo 17.40 ja Silkki oli herännyt nukuttuaan reilun tunnin. Jälleen maistui maito, ja mamalle proteiinijuoma. Samalla kun Silkki söi niin leikkasin hänen kynnet. Pikkuisen kynnet kasvavat hurjaa vauhtia, ja saan lyhentää niitä noin kolmen päivän välein. Syömisen jälkeen leikimme masut vastakkain -leikkiä. Silkki ihana taas nauraa räkätti mielissään. Sen jälkeen olo olikin kuolainen ja hikinen, joten otin Silkin mukaan hengailemaan vessan matolle, samalla kun kävin suihkussa. Suihkun jälkeen pötköttelimme sängyllä ja juttelimme mukavia. Silkkiä kiinnosti ovessa roikkuvat tupsut, ja annoin hänen leikkiä niillä.

Klo 19.00 Silkki kävi pikku-pesulla;kasvot, kaulapoimu sekä kädet, ja vaihdoin hänelle yöpuvun päälle. Kylvetämme Silkin noin kolme-neljä kertaa viikossa. Silkki kävi eilen päiväsaunassa, joten tänään ei ollut kylpypäivä. Harjasimme myös hiuksia, ja puhdistin Silkin silmät keitetyllä vedellä, sillä toinen silmä rähmii vähän. Ennätin vielä tehdä pikaimuroinnin, ennen kuin kello tuli kahdeksan, joka on Silkin nukkumaanmenoaika. 19.58 otin Silkin kainaloon ja menimme iltapalalle makkariin. Laitan Silkin pötköttämään omalle peitolle, johon kääräisen hänet kun hän nukahtaa. Käärössä pieni on helppo nostaa nukkumaan omaan pinnasänkyyn. Silkki nukahti samoin tein, ja me söimme miehen kanssa juuri illallisen. Ihana isä-pappa on meidän perheen kokki, sillä hän on paljon nopeampi taikomaan hyvää ruokaa, kuin minä. Minä olen varmaan sitten se perheemme siivooja ;).

Silkkis nukkuu nyt, ja uinailee yleensä puolille öin, jolloin hän syö. Käyn myös yleensä silloin itse nukkumaan, mikäli en ole väsynyt ja kömmi sänkyyn jo aikaisemmin. Viimeistään siis puolilta öin koko perhe nukahtaa. Silkkis syö yön aikana vielä pari kertaa, ennen kuin kello lyö 8.30 aamulla, ja pikkuisen häärääminen alkaa.

Tällainen oli meidän päivä. Aika samoja linjoja seurailee muutkin päivät. Käymme aina päivällä jossakin; kärrylenkillä, kaupassa, lounaalla, kahvilla, tapaamassa ystäviä ja niin edelleen. Pidän siitä tavasta, sillä se piristää kivasti mieltä, sekä katkaisee päivää. Jos on monta päivää pelkästään kotona, niin seinät alkavat, ainakin tällä mamalla, "kaatua" päälle. Lisäksi Silkillä on maanantaisin vauvauinti ja keskiviikkoisin baby-jumppa, joissa käymme. Ajattelin, että nyt keväällä voisimme mennä mukaan myös muskariin. Illat meillä on useimmiten perheaikaa, ja teemme koko perheen kesken jotakin. Yleensä vain hengailemme yhdessä.

Mutta nyt, mies näyttää olevan nenä kiinni uuden Voicen parissa sohvalla, joten parasta vallata oma kolo vierestä, ja liittyä seuraan.


Mamalla ja ruotsin miljonääriäidillä Maria Montazamilla on jotakin yhteistä, "tupsurakkaus" :).

Paita Your Face, pyjamahousut Seppälä, tohvelit saatu joululahjaksi.


Ihanaa viikkistä!

XOXO


2 kommenttia:

  1. kiva postaus!
    Mahtava tuo tupsurakkaus - Maria Montazami on mielestäni ihana tyyppi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit :). Niin on, ihanan positiivinen ihminen, ja rakastavan oloinen mamma <3

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!