25 tammikuuta 2015

Meidän kolmen koti

Meidän rakastettu koti on myytävänä ohokoti.fi´ssa. Muutimme tähän kotiin ensimmäisenä yhteisenä hankintana miehen kanssa, ja nyt meitä on kolme . Paljon hyviä muistoja liittyy tähän asuntoon, josta ensimmäisenä tulee mieleen hikoilu kesäkuumalla sohvalla tuulettimen edessä, Silkkiä odottaessa. Ja heti sen perään muistan ensimmäiset päivät Silkin kanssa, kun istuimme samaisella sohvalla ja ihailimme aikaansaannostamme :). Meidän pieni kullanmuru. Hyviä muistoja on myös aurinkoiselta terassiltamme, jossa on skoolattu vappua, juhannusta, uutta vuotta...aina hyvässä seurassa.

Nyt on kuitenkin uusi koti rakenteilla, jonne myös Silkille on oma huone tulossa. Ensimmäinen näyttö oli tänään, ja yksi potentiaalinen ostajaehdokas näytöstä jäi. Meillä ei sinällänsä ole kiire myynnin kanssa, mutta ainahan se olisi ihana jos ensimmäiseltä näytöltä tulisi kaupat. Pitäkää meille peukkuja!


Lisää kuvia kohteesta löytyy ohokoti.fi :).

4 kommenttia:

  1. Wau, kaunis koti teillä:) Malttamattomana odotan millainen ihanuus teidän talosta tulee. Toivottavasti jaat kuvia siitä meille lukijoille! Olen jo pitkään seurannut, mutta nyt vasta kommentoin ensimmäistä kertaa. Kiitos positiivisesta ja kauniista blogista, tätä on ilo seurata <3
    -Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tosi mukava kun kommentoit, kommentteja on aina ilo lukea <3! Ja kiva kuulla että olet löytänyt blogiini :).

      Toki voin jakaa kuvia tulevasta kodista, tällä hetkellä odottelemme avaimia sisään, eli kun ne saapuvat niin pääsen kuvaamaan sisältä, ilman että pyörin rakennusmiesten tiellä ;)!

      Ihanaa päivää sinulle!

      Poista
  2. Minä olen täällä peukut pystyssä :-)! Kaunis koti teillä ja varmasti uudet omistajat löytyvät pian.

    Olisi kiva kuulla lisää teidän uudesta kodista ja rakennusprojektista. Miksi valitsitte Dekotalon ja miten paljon olette olleet itse projektissa mukana?

    T: ikuinen asuntokuumeilija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, ihana ikuinen asuntokuumeilija ;)! Samaa vikaa tääläkin ;). Toivotaan tosiaan, että ostaja löytyy, on se niin jännittävää kun on oma koti myynnissä!

      Tosi hyvä kysymys, mielellään postaan siitä kunnolla erikseen. Dekotalon valinta oli meille aika nopea päätös, mutta avaan sitä piakkoin paremmin :).

      Suloista päivää sinne tyttöjen kanssa :)!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!