17 tammikuuta 2015

Lauantai

Minä olen ollut iltaisin ihan loppu. Olemme siivonneet, koonneet uutta tv-tasoa, kiinnittäneet peiliä ja valokuvakehyksiä asunnon kuvausta varten, sekä kuljetettu tavaraa kirppikselle. Eilen kaikki oli kuitenkin ajoissa valmista, ja meidän asunto kuvattiin myynti-ilmoitusta varten. Ah, meidän ihana koti! Joku/jotkut saavat tästä täydellisen "citykodin" itselleen, omalla pihalla ja etelä-terassilla . Plussana koko touhussa oli, että sain vihdoinkin kehyksiin asti parit hää- ja masukuvat.

Meidän kiinteistövälittäjä on mahtava tyyppi ja innolla odotan, että saamme ilmoituksen esille, ja hän pääsee myymään asuntoamme. Tämä välittäjä on myynyt kiinteistön myös tasavallan presidentille, sekä hänen vaimolleen, joten valinta ei ole voinut mennä pieleen ;). Asuntokuvia siis ehkä ensiviikolla tiedossa!


Viikon puuhastelujen jälkeen tänään on ansaittu lepopäivä .

Ihanat kehykset The White Companylta, toimitus heillä on uskomattoman nopea. Paketti tulee kahdessa päivässä kotiovelle kannettuna. Täydellistä, näin mamaelämää ajatellen.


Maman pikku apulainen .

2 kommenttia:

  1. Brittifirmat on uskomattoman ihania tuon asiakaspalvelunsa kanssa! Mä myös niin tykkään näin mamana siitä että lähes kaikki tilatut paketit kannetaan kotiovelle, ja usein vielä ilman mitään lähetyskuluja! Happy happy :)
    Ihanat kehykset btw <3 Ja tsemppiä asunnonmyyntiin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana tsempeistä :)! Todellakin, maailman ihaninta hiihdellä aamutakissa ovelle vastaanottamaan ostoksia..."petollisen" helppoa myös ;)!

      Ihanaa viikkoa sinne teille!!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!