12 joulukuuta 2014

Lahjoja miehelle - Great looks for man

Monet sanovat, että miehelle on vaikea keksiä joululahjaa tai lahjaa yleensä. Mikäli painiskelet vielä miehen lahjaideoiden kanssa, tässä pari kollaasia inspiraatioksi.

Matkustelevalle miehelle:


1. Niskatyyny 2. Lentolaukku 3. Kynsienhuolto-setti 4. Ruudullinen huivi 
5. Tuoksu 6. Käsineet 7. Hiusharja 8. Tyylikkäät lenkkarit

Ensinnäkin, ei ole Samsonitea voittanutta. Meillä on pari kyseisen merkin laukkua, jotka ovat palvelleet yli kymmenen vuotta, ja olleet kovalla käytöllä. Laukut ovat kestäneet hyvin aikaa, sekä käytön, että ulkonäön ja toimivuuden puolesta. Merkki jota voi myös tarvitaessa huoltaa. Samsoniten verkkokauppaan pääset tästä. Sieltä löytyy tyylikkäitä toilettilaukkuja, sateenvarjoja ynnä muuta, mitä nyt matkusteleva mies tarvitsee.

Kynsienhoito-setti löytyy meillä myös miehen toilettilaukusta. Sillä mieskin tarvitsee saksia, viilaa ja pinsettejä. Tyylikkäitä settejä saa useimmista tavarataloista (Stockmann, Sokos, KICKS). Samoin kuin Tangle Teezereita - joka istuu miehenkin käteen kuin hanska.

Tuoksu - Jean Paul Gauiltierilla on tullut uusi miesten tuoksu, Le Beau Male, joka on maskuliininen, mutta raikas. Kannattaa käydä tuoksuttelemassa. Tuoksusta löytyy lisätietoa täältä.

Ihanat huivit ja hanskat, ovat ainakin meillä kovalla käytöllä. Täällä on kivoja huivi-ideoita kaikille budjeteille.

Minun miehen toive on New Balancen lenkkarit juoksuun. NB´lta löytyy myös katu-uskottavia kenkiä kaupunkien asfalteille. New Yorkissa monesti ihmettelin kaduilla kiitäviä korko- ja kävelykenkiä. Nykki on kaupunki jossa kävellään, enkä itse olisi jaksanut korkkareilla koko päivää. Vastaus koroilla kävelyyn löytyi metrosta. Monet vaihtavat lenkkarit korkoihin tai tyylikkäisiin kävelykenkiin lähempänä toimistoa. Lisää NB -kenkiä täällä.



Sporttiselle miehelle:

1. Puntit 2. Blenderi 3. Kuulokkeet 4. Peli-konsoli 5. Teräksinen juomapullo  
6. Speedot 7. Aktiivisuusranneke

Etenkin vauvan tulon jälkeen on meillä puntit heiluneet kotonakin. Tehokkaan treenin saa tehtyä käsipainoilla, joissa voi säätää punnuksia. Meillä on Hong Kongista ostetut puntit, joissa on säätövaraa 15kg saakka.

Urheilevalle miehelle maistuu myös smoothiet. Plenderillä valmistuu helposti ja nopeasti kotismoothiet, sekaan vain proteiinijauhoja, rahkaa ja kotimaisia marjoja, ja voilà! Täältä löydät Kenwoodin ja muita tehosekoittimia.

Musiikki on iso osa liikuntaa ja hyvä biisi saa rutistamaan viimeisetkin mehut irti. Vauvaperheessä kuulokkeet on kova juttu ;). Kännykästä kuuntelu onnistuu Bluethoot-kuulokkeilla, niitä löydät esimerkiksi täältä.

Ai että, meillä kaivattaisiin uutta Xboxia, jolla katsotaan leffat ja kuunnellaan myös musiikit. Pelikonsoli olisi varmasti monen miehen mieleen. Xbox One taitaa edukkaimmin löytyä täältä. Hmm...miten se sopii sporttisuuteen...treenin päälle lepoa ;)!

Teräksinen juomapullo ei sisällä elimistölle haitallisia BPA-yhdisteitä (Bisfenoli -A), jonka on todettu vaikuttavan hormonitoimintaan, immuunijärjestelmään ja aiheuttavan erektiohäiriöitä. SIGG´n teräksisiä juomapulloja löytyy esimerkiksi Ruohonjuuresta. Hyvännäköinen pullo sopii miehenkin käteen, eikä vesi maistu pahalta. Makeita pulloja myös täällä.

Speedot vaikka vauvauintiin. Näitä pidempiä, rouheampia malleja on myynnissä Intersportissa ja Stockmannilla. Ota miehen vanhat uikkarit mukaan kauppaan, jotta osaat valita oikean koon ;).

Polarin aktiivisuusranneke. Hauska lahja urheilulliselle "it-nörtille", kaikella rakkaudella . Lisätietoja Polarin Loopista löydät täältä.


Ihanaa pian alkavaa viikonloppua!

Mama alkaa täällä kaivamaan pikkujoulu-korkkareita esille :).


2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkeistä, taisin saada tästä idean veljen lahjaan! Ihanaa joulun odotusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa, kiva kulla että postauksesta oli apua :)! Ihanaa joulun odotusta sinne myös!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!