31 joulukuuta 2014

Happy New Year ★

Viime uutena vuotena istuin paljussa, join limpparia ja mietin salaa mielessäni, että toivottavasti en keitä vauvaani masussa. Tänä uutena vuotena Silkki on mukana juhlimassa, voisiko asiat olla paremmin .

Kävimme aamun kärrylenkillä ostamassa pari baby-ystävällistä rakettia. Nuoruuden lähde Silkille, ja Massive Mine isä-papalle. Molemmista raketeista lentää värejä, ja Massive Minessa on vain yksi pommi lopussa. Baby-Peltorit jäi vielä kauppaan odottelemaan tulevia vuosia.

Tortillat lämpenevät juuri pannulla, ja lounaan jälkeen lähdemme Espoon mummon ja papan luo illanviettoon. Heidän lähellään on lasten ilotulitukset klo 18.00, joita menemme porukalla katsomaan.

Maman tortillan välissä on avocadoa,
kurkkua, ananasta, kanaa, kermaviiliä & salsaa,

mama lves!


Mahtavaa iltaa teille muruset, tehkää hyviä lupauksia,
ja Happy New Year!


2 kommenttia:

  1. Mua naurattaa vieläkin tuo paljussa vauvan keittäminen, taisit siitä polttareissa silloin puhua. :D Kyllä siinä varmasti ekana palais sun nahka ennen kuin vauva kiehuisi. Hyvää uutta vuotta koko teidän poppoolle, harmi kun ei jaksettu lähteä viime vuonna paljuileen kun kutsuttu oli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, niin taisinkin :)! Jostain syystä se kaiveli pitkään mielessä, vaikka olin jo saanut neuvolasta hersyvät naurut huoltani purkaessa ;). Olisipa ollut kiva saada teidät mukaab, täytyy toivoa, että uusia tilaisuuksia tulee :).

      Kiitos, mitä parhainta vuotta 2015 myös sinne! Tähtisadetta ja toteutuvia unelmia ;)!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!