06 marraskuuta 2014

Suloinen koti

Kävimme eilen suunnittelemassa keittiötä ja kodinhoitohuonetta tulevaan kotiin. Valitsimme ihan kaiken mitä halusimme, saa nähdä joudummeko tekemään suurta karsintaa, kun kuvat ja hintatiedot tulevat. Toivottavasti ei :).

Ihastuin Asuntomessuilla kodinhoitohuoneen beigeen ilmeeseen. Sitä mukailimme myös suunnitteluissa. Pyykkikone ja kuivausrumpu laskettiin vierekkäin, jolloin ei tarvitse kumarrella pyykkejä laittaessa. Koneen ja rummun päälle jää tällöin kiva taso, jonka päälle valitsimme alumiinirunkoiset valohyllyt, ja puolikkaat kaapit. Tasosta tulee valkoinen, ja välitilaan laatta tai lasi.

Lattia tulee olemaan mahdollisimman suurta valkoista laattaa, miten nyt lattikaivon kaato antaa myöten.

Kodinhoitohuoneen värimaailmaa.


Keittiö, kodin . Keittiö aukeaa meillä olohuoneeseen, jota tulee linjamaan saarreke. Jotta tila ei huuda nimeä keittiö, tiputimme keittiöstä yläkaapit kokonaan pois, ja tilalle tulee mamman haaveilema valkoinen kiviseinä. Halusimme keittiöstä hieman jenkki-tyylisen, joten saarekkeeseen tulee vesipiste ja astianpesukone. Värimailma valikoitui viime vuoden Miamin matkalta. Yövyimme Miamissa Hotelli Galessa, ja ihastuimme hotellin kodikkaaseen ja mutkattomaan tyyliin.


Tässä meidän inspiraatiokuvia:
Gale South Beach

Gale South Beach
Gale South Beach


Lämpöisemmät sävyt ovat siis hakusessa, verrattuna nykyiseen varsin mustavalkoiseen kotiimme. Jos talon vielä saisi jotenkin transportattua Miami Beachille talven harmaimpina päivinä...lukikohan se pienellä printillä siinä kauppakirjassa... ;).


Talopaketti tuli tontillemme viime viikon torstaina, ja eilen siellä näytti tältä. Valmista pitäisi olla huhtikuussa 2015. Lisäneliöt täältä tullaan :)!


Home sweet home.



2 kommenttia:

  1. Meillä ei vielä runkoa ole pystyssä mutta paalutukset vihdoin tänään tehty. Nyt pika pikaa perustusten pariin :) Mutta keittiö/khh-kaupat lyötiin lukkoon viime viikolla. Nyt vaan täytyy toivoa että toiveet ja haaveet noiden tilojen osalta ei hirveän paljon enää muutu :D
    Kivalta näyttää teidän suunnitelmat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa, siellä alkaa pian myös nousemaan jo näkyvää osaa esiin! Se on niin kiva seurata oman taloprojektin etenemistä <3.

      Täällä kans suunnitelmat haki hieman (paljon) linjaa, harkitsin jopa Ferrarin punaisia tehosteita keittiöön, mutta punainen jäi nyt toistaiseksi vain ulko-oven väriksi ;).

      Ihania suunnitteluhetkiä sinne & lupsakkaa viikonloppua!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!