02 lokakuuta 2014

Torstaiko mukamas täynnä toivoa?

Se tunne kun on toiveikkaana sovittanut kaikki omistamansa mekot läpi, ihan vain todetakseen, että mikään ei mene päälle! Krääh, naama punaisena ja hikisenä voin todeta, että joka toinen mekko kiristää ja rullautuu lantiolle, ja joka toinen ei mene rinnan ympäri. Oudointa on, että muutama mekko kiristää jopa rintakehän ympäriltä ja vetoketjua ei saa margariinillakaan kiinni.

Heissuli vei vaan potentiaaliset ristiäismekot!

Sama juttu on käynyt myös kenkien kanssa. Odotuksen aikana kengän kokoni näyttää myös kasvaneen koolla. Odottelin josko se tästä palautuisi, mutta saan jatkaa odottelujani, nimimerkillä neljä rakkoa varpaissa.

Tästähän voisi lannistua ja pilata päivänsä, mutta tämä mamma ei lannistu vaan ajatteli "nousta kuin Fenix-lintu tuhkasta" ja suunnata mekkokaupoille ;)

Onneksi toisella meistä oli hauskaa omissa mobile-bileissään :)

2 kommenttia:

  1. Hei, hauska ja kivasti kirjoitettu blogi sinulla - hyvä kun satuin eksymään tänne ��Laitankin tämän lukulistalle. Hyvää syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kaunis kommentistasi! Mukava kun löysit tänne :) Kivaa lauantaita & raikasta syksyä myös sinne, toivottavasti viihdyt mukana :)!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!