15 lokakuuta 2014

Silkkis sööttinä kuin sokeripala!

Valtavat kiitokset teille kaikille nimionnitteluista eri foorumeiden kautta, olette ihania .

Silkin next´lta tilaamani mekko oli oikea suksee! Puuvillainen mekko istui kuin hanska kastemekon alle ja oli mukavan hegittävä pitää pienellä päällä sylikierroksella. Tyllihelma kohotti hieman kastemekkoakin ja se laskeutui kauniisti. Pitkät hihat oli myös plussaa näin syyssäällä, vaikka sisällä lämmin olikin. Suloiset sukkahousut ja mekkoon sopivat kengät klikkasin myös ostoskoriin samaisesta kaupasta.


Kengät oli pikkuisen reilut, vaikka tilasin ne pienintä kokoa, mutta pumpulia vain kärkeen ja menoksi! Toimitus kyseisestä verkkokaupasta on nopeaa ja turvallista, joten uskallan lämmöllä suositella sitä muillekin. Kaupasta löytyy tosi kivoja vaatteita pienille jos kaipaa vaihtelua "skandinaaviseen tyyliin" :).

Nextille pääset tästä.

Kun lunta alkaa tupruttaa ja voi alkaa tunnelmoida joulua, niin kaupasta löytyy myös aivan ihania teemaan sopivia asuja pikkuisille, oikeita herkkukarkkeja! Joulukortteja suunnitellessa ;)!



2 kommenttia:

  1. Nextiltä saa kyllä parhaat vaatteet ja laatukin on hyvä. Farkut ovat ihan ykkösiä! Ristiäismekko oli meilläkin tuolta, kuten myös jouluvaatteet (jos satuit näkeen naapurissanne meidän lähettämän joulukortin, siinä oli taaperotonttu Nexteissään :D). Onnea pienelle nimestä ja onnea teille ihanien kummien valitsemisesta. ;)

    Katja
    http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan yllättynyt laadusta! En olisi uskonut hintoihin perustuen, että laatu on näin hyvä...mutta hyvä niin :)! Hehee, täytyy käydä vakoilemassa ;)!

      Kiitos paljon onnentoivotuksista samalla! Kummit ovat kyllä mahtavia <3!

      Ps. Ihana blogi sinulla :)

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!