13 lokakuuta 2014

Isabel Elle ❤

Pieni rakas Silkki-Uikkumme sai lauantaina kasteessa nimen Isabel Elle. 

Päätimme miehen kanssa ennen vauvan syntymää, että hän saa nimekseen sen nimen jolta hän näyttää. Jännittävää oli, ettemme tienneet kumpi pikkuinen sieltä tulee, tyttö vai poika, joten emme edes tehneet listaa vaihtoehdoista. Toki olimme miettineet kauniita nimiä, jotka miellyttävät molempien korvaa.

Nimi Isabel tuli molemmilla mieleen samalla hetkellä kun saimme pikkuisen ensimmäistä kertaa syliin, joten siitä ei meillä edes keskusteltu. Nimi päätettiin synnytyssalissa :). Toisen nimen halusimme viittaavan lappiin, jotta mamman puolen juuret eivät pääse pieneltä unohtumaan. Nimi Elle löytyy Saamelaisesta kalenterista, mutta taipuu kauniisti myös kansainväliseen käyttöön.

Ensivuonna, 2015, nimi Isabel löytyy myös suomenruotsalaisesta kalenterista ja nimipäivä tulee olemaan 11. helmikuuta. Tällä hetkellä Suomessa on noin 1500 Isabel-nimistä henkilöä, joten meidän mielestä on mukavaa ettei nimi ole ihan käytetyimpien listoilla.

Meidän pieni trio ja maailman mahtavin pappi, Haka Kekäläinen.


Kakut tilasimme Sokerileipuri Aleniukselta - mielettömän hyviä!

Fazerilta tilattuja nimikoituja konvehteja.

Hurmaava nimi, hurmaavalle tytölle!

XOXO

6 kommenttia:

  1. Kaunis nimi!
    Ihania nuo Fazerilta tilatut konvehdit.

    VastaaPoista
  2. Viehättävän nimen olette tyttärellenne valinneet. Onnea ja iloa edelleen! Ihana tuo kastekuva, jossa olette triona Hakan kanssa.

    Ja kiitos ihanasta blogista! Tätä on ilo seurata - kirjoitat niin kivasti ja todella hyvällä kielellä.
    Jään ilolla seuraamaan jatkoa.

    Anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Anu :)! Oi, kiva kuulla että on ollut ilo seurata :). Yritän noita pilkkuvirheitä päivystää, mutta välillä niitä tuppaa kiireessä tulemaan... :).

      Tosi ihanaa jos viihdyt mukana! Kivaa syksyistä viikkoa sinne!

      Poista
    2. Toiset blogit vaan koukuttaa paremmin kuin toiset. Itse huomaan arvostavani hyvää kieltä aivan erityisellä tavalla. Hyväkään sisältö ei saa mua jäämään, jos kieli on huonoa. Mutta jos on hyvä sisältö ja hyvä kieli, niin avot, olen koukussa. :) Siksikin olen niin iloinnut tästä blogista, kun viime aikoina ei ole ollut oikein blogeja, joihin olisin koukuttunut. Ja nyt on! Itse asiassa tän sun blogin lisäksi mulla on pari muutakin, mitkä ovat saaneet mut seuraajakseen. Se on tuonut iloa. :)
      Anu

      Poista
    3. Tosi mukava kuulla :)! Pidän itsekin helpolla ja hyvällä kielellä kirjoitetuista blogeista. Yritän myös kirjoittaa oman näköistä tekstiä, omalla tyylillä ja aina on kiva kuulla jos joku siitä ilahtuu :)!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!