30 lokakuuta 2014

Huomenta tien päältä

Ihanaa, sain muutaman vapaapäivän kotihommista! Lähdettiin jälleen Silkin kanssa sukuloimaan miehen työmatkan ohessa.

Ajeltiin eilen yöksi Tampereelle. Siellä oli laitettu jo jouluvalot kaupunkiin. Olipa ihana käydä iltakävelyllä valojen loisteessa, mama lves! Kävimme syömässä hotellin italialaisessa ravintolassa, mutta kävelyllä poikettiin konditoriaan hakemaan jälkkärit valmiiksi.

Silkki on ollut maailman rennoin matkalainen. Pikku "love bug" katseli tyytyväisenä kärryistään jouluvaloja, antoi mamman ja papan illallistaa rauhassa, ja nukkui yönsä hyvin hotellin matkasängyssä. Minulla on kyllä aina Silkkiksen omat petivatteet mukana, jotka tuoksuu kodilta.

Tälläkin hetkellä kuuluu tyytyväinen tuhina vierestä, ja mittari näyttää 305km Oulu.


2 kommenttia:

  1. Valot ovat ihanat, mutta ne eivät varsinaisesti ole jouluvalot, vaan Tampereella avataan aina lokakuussa valoviikot. Nyt nuo vuosikymmeniä esillä olleet valot ovat viimeistä kertaa näytillä, koska vievät niin paljon sähköä ja vaatisivat korjausta jne. Todella harmi, muumit, hevoset yms. ovat monelle niin vuosikausien perinne.

    Mukavaa viikonlopun jatkoa! Kuulin muuten viime viikonloppuna saamastanne kummilahjasta, voi uteliaisuus, en ehkä kestäisi! :D :D

    Katja
    http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos tiedosta :). En tiennytkään, että saatte Tampereella nauttia tuplavaloista! Ihana perinne, mutta mikä harmi tosiaan, jos ovat nyt viimeistä kertaa esillä. Tuollainen tuo niin paljon piristystä arkeen. Pahus, kirjottaisin heti nimeni adressiin Tampereen valoviikkojen puolesta <3!!

      Kääk, ja arvaa vaan miten utelias tämä mama on... ;)!!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!