24 syyskuuta 2014

Netti-dieetti

Ystäväiset - meidän Silkkis päätti laittaa mamman netti-dieetille, joten pahoittelut pienoisesta blogitauosta. Tämä meidän ihana pallero on keksinyt, että mamman syli on paras paikka noin kello 17-23 välillä, ja hän valvoo maitobaarin edustalla tapahtumia sylistä käsin. Yritäppäs vain laittaa tällaista palleroa omaan petiin nukkumaan, niin voi jestas sitä harmitusta!

Ja nyt sitä kyllä nukutaan itsenäisesti meidän Carpe Diem -sängyllä, edelleen "yö-unilla"..?!? Että, Carpe Diem vaan minulle ;)

Eilen, ihme kyllä, Silkki nukahti hetkeksi itsekseen ja tarjoili pienen leffahetken mammalle. Ai jaijai, Nancy Meyersin ohjaama ja käsikirjoittama "Pientä säätöä" oli juuri sitä mitä tarvitsin! Meyersin elokuvat ovat suurta herkkuani, etenkin kaikkien aikojen suosikkini "The Holiday" - muistattehan, Cameron Diaz ja Jude Law ? Ennen kaikkea Meyersin elokuvissa vilahtelevat sisustukset ovat aivan huippuja, niin kodikkaita, että vaihtaisin kotini kiljuen melkein mihin vain niistä! Näillä eväillä jaksaa taas :)

PS. Alec Baldwin on ihana, kuin tehty romanttisia komedioita varten ;)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!