29 syyskuuta 2014

Uudella tukalla uuteen viikkoon

Minun aamu starttasi kampaajan tuolista. Hiukset ovat kasvaneet nopeaan sitten viimeisen kaampaamokäynnin, joka taisi olla kesäkuussa. Yleensä aurinko ja uiminen näkyy kesän jäljiltä hiuksissa, mutta oli mukava kuulla luottokampaajan suusta, että hiukset ovat mainiossa kunnossa. Kiitos varmasti raskauden ja imetyshormonien...saisikohan näitä hormoneja myös purkitettuna kiitos ;)!

Silkki oli mukana kampaajalla, ja vieraskoreana keräsi taas pisteet kotiin . Minun kampaamo-reissu ovelta ovelle kestää noin neljä tuntia ja pohdin tovin otanko pikkuisen mukaan kampaajalle vai jätänkö isäpapalle kotiin. Onneksi sain mietintään apuja ja Silkkis pääsi mukaan kampaajalle. Mikä oli itselleni aivan oikea päätös näin pikkuisen kanssa. Jos Silkkis olisi jäänyt kotiin, olisin vain stressannut tuolissa pienen ruokailuja ja unia, joten kampaamokäynnistä pääsi näin nauttimaan itsekin paremmin.

Luottokampaajani omistaa oman salonkinsa ja lisäksi töissä on toinen kampaaja, mutta tänä aamuna olimme ainoat asiakkaat. Silkki sai nukkua rauhallisessa tunnelmassa kärryissään ja herätessään pääsi maitobaarille kampaamokapan alle :) Aika kätevästi kampaamokäynti pikkuisen kanssa sujui, ja itsekin sain kupillisen hyvää kahvia sekä lukuhetken lehtien parissa. Puhumattakaan jälleen hyvästä juttutuokiosta kampaajani kanssa :) Mikä ilo ja onni, että on löytynyt sellainen kampaaja, joka on sekä loistava työssään, että henkilö jonka kanssa kemiat kohtaa. Koko visiitistä nauttii sekä tukka että mieli!


Laitoimme hiuksiin vähän kirkastusta sekä pohjalle aavistuksen tummempaa sävyä tuomaan syvyyttä. Luonnollinen lopputulos miellytti jälleen omaa silmää!


Tästä on hyvä jatkaa uudella tukalla uuteen viikkoon :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!