20 elokuuta 2014

Viimeisiä masuja viedään!

Huomenna on laskettu aika, eli jokohan täällä viimeisiä masukuvia näytellään. Tosin viimeyönä meidän reipas Pikku-Bebe jälleen jumppaili yökahteen, eikä antanut mamman nukkua. Auts, enään se ei ole mikään söpö pikku kantapää joka töytäisee masua, vaan kunnon reisi ja polvi kun hän päättää vaihtaa asentoa, huh! Ainakaan vielä tämä kuuluisa "voimien keräys syntymiseen" ei tunnu alkaneen. Voihan toki olla, että sieltä on tulossa tulevan isäpapan toivoma "Pikku-Arnold", jolla on voimaa vaikka muille jakaa ;) Toki pikkuinen tyttönen on ihan yhtä toivottu!

Hitusen horoskooppeihin uskovana odotan tuleeko pikkuisesta leijona, mikäli hän syntyy 22. päivään mennessä, eli huomenna tai ylihuomenna, vaiko neitsyt mikäli syntymäpäiväksi tulee 23. päivä tai siitä eteenpäin. Tunnen molempia, ja molemman tähtimerkin alla syntyneet ovat kyllä mahtavia persoonia   ...että miten niin horoskoopeissa ei olisi perää ;)!

Photo by Kirsi Hiekkarinne Photography

Sain aamulla pakattua bebellekin kassin valmiiksi - hyvä minä! En muista koska viimeksi olisin ollut näin ajoissa valmiina. Palaan kassin sisällön kanssa myöhemmin sillä nyt täytyy kiirehtiä neuvolaan!

Jännittävää, viimoisia viedään!

2 kommenttia:

  1. ihana seurata teidän odotusta tämän blogin kautta. Nauttikaa odotuksen viimeisistä päivistä/viikoista. Elätte ihan uskomattomia hetkiä tällä hetkellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Täällä yritetään nauttia, huomaan vain että jotenkin yöllä sitä alkaa jo jännittämään...jaiks! Tulis jo ;)!

      Ihanaa päivää sinne :)!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!