19 elokuuta 2014

Aika riisua sandaalit

Sää taitaa todellakin viiletä ja intiaanikesä lähetä loppuaan. Viimeyönä ikkuna auki nukkuessa tuoksui jo oikea syksy... Kesä on ihanaa aikaa, mutta rakastan vuodenaikojen vaihtelua Suomessa ja juuri sitä hetkeä kun seuraavan kauden tulon voi tuoksutella ilmasta.

Hello alkava syksy, toivottavasti tuot tullessasi paljon ihania kirpsakoita ja aurinkoisia syysaamuja!

Tällaisina sadeaamuina parasta on käpertyä sohvan nurkkaan tunnelmoimaan hetkeksi, vielä kun ehtii ;) Seuraksi sohvalle vetäisin käden ulottuvilla olleen pikkuisen uuden viltin, jonka hankin viikonloppuna Xploryihin. Viltin kulmissa on nepparit, joilla sen saa hyvin kiinni sekä vaunukoppaan, että ratasosaan, ja mikä parasta, se on tarpeeksi suuri antamaan pienelle unirauhan...ja vähän isommallekin ;) 

Raikkaat raidat piristää ja paksu puuvilla tuntuu kivalta ihoakin vasten. Monet Stokken tuotteet ovat kyllä hyvin mietittyjä. Taustalla häämöttää myös pienet vaatepinot, eli kyllä vain, beben kassikin alkaa pian olla valmiina!


Hyvää seuraa löytyi myös dvd-boxien kätköistä! ...vai onko nämä jo ihan antiikkisia!? Ah, rakastan näitä vanhoja jaksoja! Parasta niissä on kun neljä ystävystä kävelee pitkin New Yorkin katuja ihanissa vaatteissaan ja Carrie upeissa kengissään. Mistäkähän muuten bloggaaminen sai alkunsa, väitän että sarjalla voi olla sormensa pelissä ;)

Vieläkö muistatte tämän jakson ;)?


Have a happy day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!