04 heinäkuuta 2014

Parturipalveluja herrasmiehille

Me vietimme keskiviikkona rakkaan mieheni syntymäpäiviä - ensimmäisiä sellaisia aviomiehenä ja tulevana isä-pappana. Ensi vuonna juhlioita onkin jo kolme! Meidän oma pikku aamuperinteemme on kantaa päivänsankarille aamukahvit vuoteeseen laulun kera. Tällä minun lauluäänellä ei pitkälle pötkitä, joten toivotaan että meidän pieni yhtyy pian mukaan lauluun :)

Satuin bongaamaan työpaikan lähettyviltä hauskan näköisen retro-parturiliikkeen. Myyntipöydän sijaa taisi toimittaa vanha Salora ja seinältä katseli mm. James Dean. Walden´s Classic Barber Shop tarjosi parturipalveluja herrasmiehille ja kiinnostuneena jäin lukemaan liikkeen tarjontaa. Sieltä bongasinkin lahjaidean miehelle - amerikkalainen parranajo "miehelle jolla on jo kaikkea". Tässä lahjaidea miehelle, isäpäiväyllätys tai muuten vain hemmotteluhetki arjen keskelle.

Illalla kävimme vielä appivanhempien kanssa syömässä Valkosaaressa NJK:lla (Nyländska Jaktklubben). En ollut aikaisemmin käynyt paikassa, joten herkullinen ruoka, huvilamainen rakennus ja kauniit näköalat merelle teki vaikutuksen!

Masuasukin lempiannos taisi olla jälkiruoka, sillä se innoistui potkimaan sen jälkeen niin paljon, että koko masu heilui. Pikku herkkuhiiri  

Aurinkoista pian alkavaa viikonloppua!

PS. Séraphinen legginsit toimi kätevästi myös mekon alla lämmittämässä ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana ilma sattui teille!
    Pakko kommentoida, että juurikin tuo NJK oli meidän hääpaikkammme viime vuonna! Tänä vuonna ajateltiin käydä masuasukin kanssa siellä viettämässä etukäteen ensimmäistä hääpäivää, kun se voi olla, että hääpäivä menee toisenlaisissa merkeissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sattui kyllä, ja merellinen Helsinki näyttää niin kauniilta! Teillä on kyllä ollut ihana hääpaikka! Hih, kannattaa ennakkoon käydä juhlimassa siis ;)! Aurinkoa viikonloppuun sinne teille!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!