17 heinäkuuta 2014

Papa loves american style


Mansikkainnostus ei ota laantuakseen :) Sain eilen appivanhemmilta tuliaisiksi maalta mansikoita ja en malttanut olla tekemättä kakkua. Maailman helpoin mansikkakakku syntyy kun heittää tavalliseen piirakkavuokaan 2-3 munan täytekakkupohjataikinan, kostuttaa paistetun pohjan sitruunavedellä (vettä, puristettu sitruunan mehu sekä sokeria) ja päällystää kakun kermavaahdolla, marengeilla ja tuoreilla mansikoilla. Mums! Maistui ainakin meille ja ystäväpariskunnalle joiden luona pyörähdimme iltakahvilla :)

Ylemmästä kuvasta näkyykin sitten miehen Amerikka-innostus ;) Hän bongasi Cobellossa käydessä taustalla näkyvät tyynynpäälliset. Ihan raikkaat ja reippaat ne kieltämättä on, ja piristävät meidän valkoista sohvaa. Ihan hyvä bongaus :)

Tilasin babyshop.com´ista myös bebelle oman tyynynpäällisen, joka oli niin suloinen ja vastustamaton, sekä sopii täydellisesti pienen uuteen pikku peittoon. Pitäähän hänenkin tyynyssä olla ripaus Amerikkaa ;) Täytyy esitellä tyyny sitten paremmin kun saan tilauksen kotiin asti, mutta alla kuva lainattuna Baby Shopin -sivuilta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!