05 heinäkuuta 2014

Naiseudesta...

Näin matkalla mammaksi saan paljon ohjeita pitää kiinni naiseudestani. Mielenkiinnolla olen seurannut vartalon muuttumista jonkin pienen kodiksi, ja minusta on aivan käsittämätöntä, että vain nainen pystyy tällaiseen, kasvattamaan sisällään pienen uuden ihmisen!

En koe että naiseuteni olisi kärsinyt matkalla vaikka muodot muuttuvat ja välillä olo on aika kömpelö. Selkää ja jalkoja kivistää, eikä kynsilakkaakaan saa enään omin avuin varpaisiin. Tietysti siinä vaiheessa kun pikkuinen on syntynyt, ehkä itsestä huolehtiminen jää vähemmälle. En usko etteikö siihen olisi aikaa jos haluaisi, mutta se ei varmaan ole prioriteetti.

Omalle mielelleni on tärkeää voida hyvin - se voi syntyä pienistä asioista, hyvästä käsivoiteesta, suihkauksesta parfyymia, ihanan suihkusaippuan jättämästä tuoksusta iholla tai muusta pienestä. Jos tukka hapsottaa, paidat on maidossa ja valvottu yö painaa silmissä, voin kuvitella että olo ei ole kaikkein naisellisin.



Täytyy tunnustaa että sain itseni kiinni toissa iltana puhisemassa vastaavassa tilanteessa, kun en taipunut huoltamaan varpaankynsiäni. Pohdin kävisinkö ottamassa geelaukset varpaisiin, jotta ne pysyvät loppuodotuksen kauniina ja mieltä piristäisi nähdä kauniit kynnet...jos ne nyt masun takaa onnistun jossakin asennossa näkemään ;) Tämä jäi kuitenkin vielä suunnitteluasteelle ja pieni käsihuolto korvasi tilanteen.

Jos muuten etsit täydellistä kuorintaa käsille, niin Ritualsin kuorinta on mahtava! Kuorinta puhdistaa ja pehmittää, ja käsiin jää ihanan kosteutettu ja ravittu iho! Lumenen CC -lakka peittää pienet virheet kynsissä ja ilmeestä jää ranskalaiseen tyyliin huoliteltu. Kirsikankukilta tuoksuva voide vielä viimeisteli oman käsihoitoni - ja tähän meni noin 15 minuuttia :)

Täytyy yrittää muistaa nauttia pienistä hemmotteluhetkistä myös
mamma-arjen keskellä!

Kaunista lauantaita juuri Sinulle!

2 kommenttia:

  1. Mulle tuli raskausaikana 22kg, ja tunsin kyllä itteni melkoseksi sotanorsuksi... mutta jo ekan kahen viikon aikana niistä lähti 12kg ja alle puoli vuotta niin kaikki. En edes yrittäny laihuttaa. En jaksanu kertakaikkiaan :D ne vaan lähti maidottoman ruokavalion ja imetyksen ansiosta :)
    Mutta kannattaa kyllä hemmotella itseä! Oliskohan ollu erilaiset äidit ohjelma, jossa toistaan odottava nuori äiti hoidatti jalkansa ja kyntensä kuntoon, niin siitä ihmiset kuulemma ottaa nokkiinsa. Että miksi tolleen käytät rahasi :D mutta se mikä itsestä on rentouttavaa, niin sitä kannattaa tehdä. Tottakai sille miehellekki voi saboa että lakkaa sun kynnet!:D tulos ei varmaan ole mikään paras, mutta kuka sun varpaisiin tuijottaa kaupungilla?! :D Mulle riittää hyvä kirja ja rauha että saan lukea :) se on niiiin mahtavaa. Nyt menenki käyttämään koiran lenkillä ja linnottaudun takapihalle kirjani kanssa ♡ -noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että omalle mielelle tekee hyvää pienet hemmotteluhetket - oli ne sitten mitä tahansa, hyvä kirja, kuppi kahvia tai ne varpaankynnet ;)! Jokainen tyylillään ja jokaisen valinta juuri hänelle yhtä tärkeä :)

      Toivottavasti oli ihana lukuhetki :)!!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!