11 heinäkuuta 2014

Melkein mammalomalla

Tänään starttaa viimeinen työpäivä ennen äitiyslomaa! Jännittävää! Onhan tätä odotettu, mutta silti olo on vähän positiivisesti hassu. Tiedättekö, jotain mitä on odottanut paljon, mutta samalla vatsassa kihelmöi (muutkin kuin pikkuisen liikkeet) uuden ja jännittävän asian edessä ;)

Vielä olisi ajatuksissa aika monta asiaa, jotka haluaisin ehtiä tekemään ennenkuin pikkuinen putkahtaa maailmaan; järjestelemään hoitopöydän (jota ei ole vielä edes hankittu), viimeistelemään pikkuisen pedin, kiertelemään kaikki ne kaupat joihin en ole viikolla ehtinyt, viettämään aikaa hyvien kirjojen ja lehtien parissa sekä pakkaamaan sairaalakassit bebelle ja itselle valmiiksi...ja pesemään kylpyhuone. En tiedä mikä himo minulla on päästä pesemään meidän kylppäri...onko tämä nyt sitä pesänrakennusviettiä..?!

Pikku-ihana täytti eilen 34. viikkoa! Vielä siis kuusi viikkoa laskettuun aikaan. 

Tässä miehen ottama kuvaräpsy toissapäivältä. Onneksi kuvassa ei näy, mutta mammasta on tullut hiukan kömpelö. Onnistuin sotkemaan mekkoni rommikrokanttijäätelöön, se valui iloisen oranssina pitkin mekkoa. Enkä edes huomannut ennen kuin jäätelö oli jaloilla saakka, voihan tötterö. Näitä sattuu ;) Onneksi maanantaina juuri neuvolassa tuli puhetta, että pieni kömpelyys kuuluu jo tässä vaiheessa asiaan. Ehkäpä se on jo aikakin vaihtaa vapaalle!


Lämpöistä perjantaita!

4 kommenttia:

  1. Ihanaa alkavaa äitiyslomaa!
    Kömpelyys todella kuuluu asiaan, näin olen päätellyt :) Itselläkin nimittäin samanlaisia "oireita" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)!! Ihana kulla että "kohtalotovereita" löytyy ;)!

      Kivaa viikonloppua sinne & tsemppiä muuttopuuhiin :)!

      Poista
  2. Kylläpä aika rientää! Ihanaa mammalomaa Erika! Kohta teillä on ihana pikkuinen tuhisija kotona! ❤️

    Itse sain äitiysloman alkaessa äideiltä ohjeeksi levätä ja nukkua mahdollisimman paljon. Ja kyllä ne mammat tiesivät, mistä puhuivat. Eli kannattaa nyt vaan nukkua ja nukkua, hihi! ;)

    Haleja! Nähdään pian!

    T. Johanna

    VastaaPoista
  3. Kiitos ❤!! Olin eilen ihan täpinöissäni ja jännitin lomalle pääsyä, ihan hassua ;)!

    Yritin heti ottaa neuvosta vaarin, mutta heräsin taas kukon laulun aikaan, hihi, mutta voi ainakin hyvillä mielin vähän laiskotella ja ottaa päiväunet :)

    Haleja sinne myös ja nähdään pian ❤!!

    VastaaPoista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!