26 kesäkuuta 2014

Lengginsit -vinkki

Olen saanut muutamalta mammalta kysymyksiä tiedänkö hyviä mammalegginsejä. Itse ostin alkuun Noppiesin legginsit (niistä kerroin tarkemmin Belly belt in action-postauksessa), jotka palvelivatkin hyvin aina siihen asti kunnes kulutin ne puhki. En ole aikaisemmin onnistunut varsinaisesti kuluttamaan vaatetta puhki, mutta näin kävi tällä kertaa :) Noppiesin legginsit olivat tosi ihanat päällä, ja vyötärö joustinnauhalla ja säätönapilla oli kätevä alkuun masun kasvaessa. Olinkin menossa jo ostamaan uusia tilalle, mutta oma kokoni oli tuolloin lopussa Bebesistä ja myyjän kanssa juteltuani selvisi, että jostain syystä legginsit olivat olleet ohuempia kuin aikaisemmin, joten ne eivät ehkä siitä syystä kestäneet käytössä yhtä hyvin. Joka tapauksessa voisin hankkia toisetkin saman merkin legginsit, niiden oltua kuitenkin käytössä tosi mukavat ja edelleen hintaansa nähden ihan ok laatua :)

Nyt kuitenkin masun ollessa jo melkoisen suuri, huomasin, että masun yli vedettävät legginsit ja sukkahousut ovat ainakin minusta tuntuneet mukavammilta ja "tukevammilta" päällä. Löysin aivan ihanat uudet legginsit Lapsenpäästäjän puodista, Liisankatu 6:desta :)! Ensinnäkin liikkeessä on ensiluokkaisen hyvä palvelu ja ainakin minua palvellut myyjä todellakin tunsi tuotteensa, jota arvostan suuresti!

Hänen suosituksestaan nappasin mukaani englantilaisen vaatemerkin, Seraphinen Tammy Overbump legginsit. Ne oli hiukan kalliimmat kuin Noppiesit (noin 29 euroa), mutta materiaalin ja mallin puolesta todella, todella mukavat! Voin todellakin suositella näitä hyviä legginsejä etsivälle. Materiaali sisältää bambua, joka on ihanan viileä ja hengittävä iholla. Mallissa on myös huomioitu masu hyvin ja joustinompeleet ovat juuri oikeissa kohdissa. Tammyt löytyvät myös Underbump-mallisena, eli jos et pidä siitä, että masun yli tulee kangas, on myös matalampi vyötäröinen malli olemassa :) Legginsit taipuvat hyvin peruskäyttöön, mutta myös esimerkiksi jooga-tunnille tai jumppaan hengittävän materiaalinsa puolesta. Mama loves  !!




Puodista löytyy odottavalle äidille vaatteita joka tilaisuuteen, sekä paljon todella kauniita mekkoja (kiitos Mia vinkistä!) :) Puodilla on myös kattava netti-kauppa, jossa on lähes kaikkia liikkeen tuotteita tilattavissa. Netti-kauppaan pääset tästä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!