13 kesäkuuta 2014

Ihania baby-tuotteita

Ajatelkaa, jos saisi kaikki tärkeät vauvantarvikkeet; vaipat, voiteet, kylpyvaahdot ja pesuaineet suoraan kotiovelle kannettuna sopivin väliajoin. Mitä ihanaa luksusta tämä toisikaan vauva-arkeen!

Jessica Alban perustama yritys The Honest Company -tekee tämän ja vielä tyylillä. Vaipoissa on kauniita ja hauskoja kuoseja, kaikki tuotteet ovat loppuun asti mietittyjä, ekologisia ja ilman turhia kemikaaleja. Voide- ja pesuainepurnukat ovat ihanan värikkäitä ja kauniita!

Kuva lainattu The Honest Companyn www-sivulta.

Siis katsokaa näitä ihania vaippa-peppuja!

Kuva lainattu The Honest Companyn www-sivulta.

Siis niin hauskoja ja söpöjä vaippoja! Oijoi, kylläpäs ne amerikkalaiset osaa! Ihana Jessica kertoo yrityksen videolla myös hiukan ajatuksia vanhemmuudesta. Täytyy sanoa, että yhdyn kyllä hänen mielipiteeseensä siitä, että on välillä on vaikea tietää mikä on mitä ja mitkä tuotevalinnat ovat niitä oikeita valintoja.

Toki video on mainosvideo, mutta silti, ihan hyviä pointteja - jokainen meistä varmasti haluaa luoda pikkuiselleen mahdollisimman turvallisen ympäristön tutustua maailmaan ja suojata hänen ihonsa parhailla mahdollisilla valinnoilla. Toki tässäkään ei saa mennä liiallisuuksiin.

Ihanaa & iloista perjantaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!