02 toukokuuta 2014

Munkkeja ja pikkuvaatteita

Saatiin kuin saatiinkin vappumunkit paistettua ja herkullisiahan niistä tuli! Hyvin näytti brunssivieraillekin maistuvan :) Munkkeja jäi vielä muutama jäljelle täksi illaksikin nautittavaksi, nam!

Tilasin maanantaina Gapilta alekoodilla pari juttua pikkuiselle. Ihan uskomattoman nopea toimitus, sillä jo keskiviikkoiltana soi ovikello ja DHL:n toimitus seisoi oven takana (siis kuka tekee vappuaattoiltana töitä ;)). Tällaisia tuotteita saapui perille :)


Ihana pikku huppari ja kahdet pöksyt. Olen jokseenkin ihastunut noihin pikku korviin mitä pienten huppareissa ja haalareissa on! Gapin vaatteissa on myös kivoja yksityiskohtia, kuten tässä hupparissa kynärpäissä vahvikkeet ja pikku nallukka rinnassa. Ihan pieniä juttuja, mutta tekevät pienen ylellisen lisänsä tavalliseen vaatteeseen :)


Pohdin pitkään äitiyspakkausta ja lopulta kaikki tavarat googletettuani, jotka uusi pakkaus pitää sisällään, tein päätöksen ottaa sen rahana. Arvostan suuresti, että meillä on kotimaassa näin upea avustus ja äideillä on mahdollisuus nauttia näin hienosta edusta, mutta ajattelin että haluan hankkia tarvittavat tavarat itse. Meillä myöskin jäisi äitiyspakkauksen mainoita tuotteita käyttämättä, sillä mm. pinnasänky patjoineen on jo hankittu.

Tykkään myös herkutella näillä ihanilla pikkuostoksilla. Sitähän ei koskaan tiedä saako toista pikkuista, joten haluan nauttia joka ikisestä hetkestä aina vauvan vaatteista alkaen  

Iltasuunnitelmissa täällä on pikku kävely, jotta munkit maistuu paremmalta ja huomisten häävaatteiden selvittelyä. Ajattelin soveltaa aikaisemmin hankkimastani mama liciousin kynähameesta edustuskelpoisen kivalla topilla ja korkkareilla, katsotaan mitä vaatekaapista saa taiottua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!