28 toukokuuta 2014

Islannin lahja kuivalle iholle

Follow my blog with Bloglovin

Pari viikkoa sitten Islannin suurlähetystössä pidettiin aamiaistilaisuus yhdessä BIOEFFECT-sarjan kanssa. Sain kutsun töiden puolesta paikalle ja onneksi pääsin osallistumaan, sillä todella mielenkiintoisista tuotteista oli kysymys - ihan näin oman käytönkin kannalta. Odotuksen ensimmäisen kolmmanneksen lopulla oma ihoni muuttui kuivemmaksi, etenkin kasvoilla ja silmien ympärillä, joilla iho on muutoikin ohuempi. Rasvaiset voiteet ja öljyt joita kokeilin, tukkivat ihon, joten en oikein löytänyt sopivaa tuotetta. Ihoni myös reagoi normaalisti käyttämiini tuotteisiin, ja ne eivät yksinkertaisesti tuntuneet sopivilta.

Kysyin jo tulloin neuvoa eräältä ihanalta Senior-Ladylta ja hän vinkkasi minulle Bioeffect-tuotteista, jotka ovat riittävän puhtaita "stressaantuneelle" iholle, ja sopivat myös samasta syystä odottaville mammoille. En tuolloin tuntenut kyseistä sarjaa ja asia hieman unohtui. Nyt kuitenkin saimme tilaisuudesta tuotteita kotiin testiin, ja täytyy sanoa, että näin parin viikon käyttökokemuksen jälkeen olen ihan myyty! Bioeffectin tuotteet ovat toimineet omalla kuivalla iholla loistavasti kosteuttaen ihoa ja tuotekoostumus on tuntunut iholla puhtaalta ja hyvältä. Ja mikä parasta - ilman ärsytystä.

Olen testannut nyt öisin sarjan hoitoöljyä ja päivisin päivävoidetta kuivalle iholle. Ihon kosteuspitoisuudessa näkyi ero jo muutaman päivän käytön jälkeen. Itse olen hieman varovainen uskomaan kosmetiikan kaikkia ihmeitä, mutta näihin tuotteisiin oli helppo tykästyä. Asiaan vaikutti myös toki edellä mainitun Ladyn suositus, sillä häntä voisi kutsua kauneudenhoitoalan "The Grand Old Lady" -nimellä, suurella kunnioituksella ja rakkaudella :) Hän on myös hyvin tarkka suosituksissaan joita odottaville äidelle tekee, sillä hän taitaa olla ainoita jotka aiheesta ovat jo aikanaan alan kirjoissa maininneet.





EGF seerumi on sarjan ensimmäiseksi kehitetty tuote. Seerumin hoitava vaikutus perustuu ohran siemenissä olevaan kasvutekijään, joka aktivoi myös oman ihon solujen uusiutumista. Riittoisa seerumi on sopinut hyvin yökäyttöön, sillä jo muutama tippa levittyy kivasti kasvojen iholle. Seerumi on aika arvokas, mutta toisiaan muutama pieni tippa riittää hyvin kasvoille. Ja mikä tuntuu nykyään hassulta kosmetiikan pitkiä inci-listoja lukiessa, niin tuote sisältää vain seitsemää ainesosaa.

Päivävoide kuivalle iholle on ollut omassa käytössä loistotuote ja se on sopinut myös meikin alle kosteuttamaan, olematta liian rasvainen. Toki rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle tämä voi olla liian täyteläinen tuote, ja iho voi jäädä kiiltämään / meikki "sulaa" kasvoille. Mutta tosiaan kuivalle iholle pelastus :)


Saimme myös testiin kuorintavoiteen. Tätä en ole vielä ennättänyt enempää kuin pari kertaa testaamaan. Kuorintavoiteessa oli suhteellisen hellävarainen rae, eli se tuntuu sopivan ainakin ohuemmalle ja herkemmälle iholle mainiosti.

Juttelin tapahtumassa myös paikan päällä olleen tutkimus- ja tuotekehitysjohtajan, tohtori Björn Övar, kanssa ja kyselin lisää tuotteista. Hän kertoi, että tuotteet ovat kehitetty nimenomaan skandinaavista ihoa ajatellen, huomioiden ulkoiset haasteet (pakkanen, tuuli jne.). Kysäisin myös mitä mieltä hän on sarjan tuotekehitysjohtajana niiden soveltuvuudesta odotusaikaiseen käyttöön. Hyvin diplomaattisesti hän totesi, että kuten aina, kannattaa keskustella ensin oman lääkärin kanssa :) Tuotteet ovat kuitenkin hyvin puhtaita ja soveltuvat jopa arpien hoitoon, joten sinällänsä mitään estettä ei pitäisi olla.

Mikäli kiinnostuit tuotesarjasta, voi tutusta niihin lisää tästä linkistä.


Täällä jatketaan paikkailua Babymoonin merkeissä, lähdemme hakemaan uutta, miehen sanojen mukaan "lapsiystävällisempää ja turvallisempaa", autoa kotiin Saksasta. Saas nähdä mikä siellä odottaa ;) Katsotaan osaanko ja ennätänkö päivittää kuulumisia matkapuhelimella reissun varrelta, mikäli en niin palataan ensi viikolla! Kaunista Helatorstaita huomiselle ihanat!

2 kommenttia:

  1. Mä olen päässyt kerran blogin kautta kokeilemaan tuota seerumia ja koskaan en ole mitään niin hyvää ennen käyttänyt!! Vielä vuosien päästä muistelen tuota ja eilen viimeksi katsoin Sokoksella, että vitsit kun olisin rikas, niin ostaisin pullotolkulla. Harmillisesti nämä omat tulot ei kyllä mahdollista tuon hintaluokan tuotteita :( Mut ihana se on!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks ookkin :)!! Siis ihana ja kieltämättä arvokaskin ;) Sarjan päivävoide kuivalle iholle on edukkaampi vaihtoehto jo kokonsa puolesta ja todellinen tehokosteuttaja myös :) Toki seerumi on aina seerumi, mutta vaihtoehtona. Tuotteita saa myös British Airwaysin taivasshopista, saas nähdä tuuleeko pian kotimaisten siipienkin valintaan duty free -hintaan ;) Haleja Tanskasta!!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!