02 huhtikuuta 2014

Say Zuii... saatat ihastua!

Innostuin eilen vielä selailemaan lisää tietoa Zuiin tuotteista. Jopa 95 % Zuiin-tuotteissa käyteistä raaka-aineista on luomusertifioitua.

Tuotteet valmistetaan  mm. luomuruusun ja luomujasmiinin kukkien nupuista, luomukamomillan kukkien terälehdistä ja muista kaviperäisitä ihoa hellivistä ainesosasista. Ilmankos poskipunissakin oli niin herkkuvärejä! Zuii-meikkien valmistuksessa ei käytetä petrokemian tuotteita, parabeeneja, eikä geenimuunneltuja valmistusaineita. Eikä myöskään talkkia, joten tuotteet eivät kuivata ihoa.

Tanska on aika paljon edellä tutkimuksissa kemikaalihaitoista odottaville äideille ja heillä on suositus välttää kemikaaleja mm. kosmetiikassa odotusaikana. Kemikaalelille altistuu varmasti monella tapaa ja en pidä kosmetiikkaa "pahimpana vihollisena", mutta eihän keventämisestä ainakaan haittaa ole.

Kuvat Zuii Organic, Miraz Trading Oy


Luonnonkosmetiikka ei kuitenkaan sovi kaikille ihotyypeille. Joissakin tuotteissa saattavat kasviperäiset ainesosat olla sen verran voimakkaita, että iho voi reagoida kutisemalla ja punoittamalla. Itselläni on suhteellisen herkkä kasvojen iho, mutta ainakaan värikosmetiikassa luonnonraaka-aineet eivät ole ärsyttäneet, päin vastoin, tuntuneet kevyemmiltä kasvoilla. Kokeilemalla se kuitenkin selviää!

Itse vaihdoin kevyemmälle "kesälinjalle" ja meikkivoide vaihtui myös kevyempään mineraalipuuteriin. Tämä ei kyllä johtunut mamma-ajasta vaan teen saman aina keväisin. Jotenkin meikkivoide alkaa tuntua valon lisääntyessä iholla paksulta ja on ihanampi antaa ihon hengittää.



Minulla on ollut jo parin kesän ajan käytössä Artdecon mineraali meikkipuuteri. Minä ja ihoni tykätään mineraalimeikeistä, mutta en jaksa nähdä vaivaa ja työstää sitä iholle (etenkään aamuisin). Sen vuoksi tämä Artdecon tuote on ollut löytö! Se on helppo levittää iholle rasian mukana tulevan puuterivipan avulla. Tuote levittyy helposti ja siinä sopivasti pigmenttiä tasoittamaan ihon sävyä ja peittämään pienet virheet. Ihana ja helppo tuote! Treenaamaan lähtiessäni saataan nopeasti levittää puuterin kasvoille, sillä se ei tuki ihohuokosia vaan hengittää iholla. Tätä voin lämmöllä suositella herkkäihoisillekin, sekä akneiholle, mikäli kokee että peittävyys on riittävä.


Artdeco on suomessa ammattikosmetiikka-sarja. Sitä tuo maahan Aila Airo Kauneuspalvelut ja mikäli näitä tuotteita haluaa, heidän sivuillaan on lista jälleenmyyjistä. Myös rakkaan anoppini liike Iso-Roballa, Meikkipussi, myy näitä tuotteita, sieltä saa ainakin aina yhtä hyvää palvelua ja namun karkkikupista ;)

Ja Zuii on siis mukana Luonnonkaunis 2014 messuilla! Heidän jälleenmyyjät löydät suoraan täältä.

2 kommenttia:

  1. Ooh, Zuii kuulostaa ihanalta sarjalta! Luomuruusujen ja -jasmiinien nupuista valmistettujen meikkien on pakko olla ihania! <3
    Ja hei hassua, me asutaan ton Meikkipussin naapuritalossa :D Täytyy ehkä tehdä siis visiitti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, niin lähellä :) Ihanassa paikkaa koti teillä! Ja sinne vaan, Manna varmasti ilahtuu vaikka käy vain pistäytymässä jos satut ohi liikkumaan :)!

      Zuii on kyllä aika herkullinen sarja, voin läpöisesti suositella <3

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!