24 huhtikuuta 2014

Mammafarkkuja ja voiteita

Tänään  meidän bebellä oli taas juhlapäivä ja se täytti 23 viikkoa! Aamulla sänkyä pedatessa olin onnistunut saamaan höyhenen kiinni masuun juhlan kunniaksi (meillä on superihana tuplaleveä untuvapeitto). Onnea pikkuiselle, se kasvaa hienosti!



Niin kasvaa muuten mamman peppukin. Olen onnekkaasti pärjännyt belly beltillä tänne saakka ja osan housujen kanssa se menee edelleen. Nyt on kuitenkin pepusta tullut ongelma ja timmimmät housut ei enään istu päälle. Ei auttanut kun suunnata mammavaateosastolle jälleen. Sattumalta löysin H&M:stä kivan näköisen parin farkkuja. Itseasiassa ostin housut jo pari päivää sitten. Otin ne normaalia kokoani 36 ja onnistuin saamaan ne sovituskopissa päälle, mutta kun pääsin kotiin ja yritin näyttää miehelle miten kivat housut olin löytänyt niin en saanutkaan niitä enään jalkaan?!? Siinä oli miehellä naurussa pitelemistä kun ähelsin housuja päälle. Ei auttanut kun käydä tänään vaihtamassa kokoa isompaan :)


Ihastuin farkkujen kulutukseen joka miellytti silmää, sekä skinny leg malliin.


Jos kaipaat mammafarkkuja kevääseen, niin tässä on pari jota kannattaa käydä sovittamassa :) Samalla huomaa kun masu kasvaa niin voidepurkkeja kuluu yhä tiheämpään tahtiin. Pinta-ala kasvaa, kuten mammaystäväni ihanasti totesikin. Jokseenkin ihastuin näihin hth:n voiteisiin, josta aikaisemmin kerroinkin. Ehkä ne vain toimivat omalla ihollani, joka tosiaan on paikkapaikoin aika pintakuiva. Otin kokeeksi testiin täyteläisemmän creamin. Toivottavasti toimii yhtä hyvin kuin aikaisempi kevympi voidekin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!