15 huhtikuuta 2014

Kahvia ja kärryjä.

Niinhän siinä kävi, että Stokken Xploryt lähtivät tilaukseen ja mamma on iloinen! Ajattelin, että malli sopii mukavasti käyttöön kaupungilla/asioilla liikkuessa, kaupunki-kärryttelyillä, kahvilla käydessä, sekä mahdollisilla lentomatkoilla. Xploryt ovat myös näppärät ja kevyet yhdistää turvakaukaloon, sekä myöhemmin matkaratas -käytössä. Täytyy sanoa, että myös mallin Winter kit viehätti kovasti sekä "lattemammailu" kahvikupin kanssa ;) Elämästä pitää nauttia, eikös vain!

Kuvat lainattu Stokken sivuilta.
Itseasiassa meiltä löytyy myös Emmaljungan City Cross -yhdistelmävaunut. Ostimme ne jo aikaisemmin käytettynä hyvän tarjouksen tullessa eteemme. Kaupunki käytössä Stokken Xplory -malli toimisi varmasti yksinkin, mutta tosiaan näin Espoossa asuessa joutuu pohtimaan muutakin käyttöä.


Emmaljungat ovat oivalliset terassille päiväunikäyttöön ja Espoon lenkeille (ei asfaltoiduille teille), sekä esimerkiksi mökkeilyyn. Emmaljungat ovat myös tukevat ja niissä on hyvin säilytystilaa, suuri kori alla, "sometimes you have to dumb things in", kuten naapurini opasti. Yritin pohtia kaikkea mahdollista mitä vaunuilla tulee tehtyä ja mitkä tarpeet niiden tulisi täyttää, voitte kuvitella että keksin niitä paljon! Kunnes lopulta yksi ihana kollega sanoi, että kaikkea ei voi ennalta tietää ja pohtia, käytössä sitten huomaa mikä parhaiten toimii, joten on ihan ok myös huomata matkan varrella tarvitsevansa esimerkiksi ne erilliset matkarattaat. Näinhän se on :)

Viikko 21. ja pikkuinen on kokoa banaani  

Kaikkea ei todellakaan voi tietää vaikka haluaisikin. Meillä oli viime viikolla rakenneultra ja voi jestas! Meidän ihana pieni bebe antoi katsella ja mittailla itseään, kunnes tuli aika yrittää kurkistaa pepun alle ja mitä hän tekikään...veti jalat sievästi suppuun ja kävi unille! Eikä pienintäkään vilautusta! Ultraa tehnyt kätilö sanoi, että hän teki parhaansa, mutta ei valitettavasti uskalla lähteä veikkailemaan kumpi meille tulee, prinssi vai prinsessa. Saas nähdä maltetaanko odottaa yllätystä vai tuleeko käytyä 4D -ultrassa. Toisaalta ihana ajatus, että vaikka tekniikka tänä päivänä on niin hienoa, että masuun pääsee kurkistelemaan, niin kaikkia asioita ei kuitenkaan voi ennalta tietää. Elämän pieniä yllätyksiä!

2 kommenttia:

  1. Onnea vaunuista! :) Me saatiin mun kaverin vanhat Bugaboo Cameleonit käyttöön - ilmaiseksi! Ollaan niitä vähän tuunattu sitten uusilla vaaleilla kankailla (kuomu ja koppaosan päällinen) ja hankkimalla uudet etupyörät kuluneiden tilalle. Ja mukiteline täytyy vielä ostaa lattemammailua varten ;) Sen täytyis kyllä olla vakiovaruste! :D

    Mä olin perjantaina Lapsimessuilla melkeinpä koko päivän kuuntelemassa niitä Bebesinfon luentoja. Silloin ainakin siellä luentotilassa oli ihanan väljää ja rauhallista - mitä ei muusta messualueesta hyvällä tahdollakaan voi sanoa :D Mutta olin kyllä kans ihan puhki päivän jälkeen! Aika vähän sieltä sit tarttui mukaan, Stokken taitettavan kylpyammeen kylpytuella nappasin kuitenkin tarjouksesta meille. Ja kävin Organic Spiritin mammahieronnassa! Aaaah, taivas! Pakko käydä kyllä ainakin pari kertaa siellä hieronnassa tässä loppuraskauden aikana. Voisin kuvitella että niitä kolotuksia alkaa kohta tulla ja hieronta tekis niin hyvää. Samoin ajattelin ihan surutta käydä nyt keväällä ja kesällä pedikyyrissä, että jalat olis kuosissa. Maha tuntuu jo sen verran epämukavalta kun yrittää kumarrella varpaisiin, että ulkoistan tämän ihan ilolla :)

    Ja voih, teidän pikkuista! Mä en kyllä ehkä pystyis olemaan jännityksessä synnytykseen asti, että kumpi sieltä oikein tulee! Meidän bebe teki kyllä siellä mun ylimääräisellä lääkärikäynnillä vähän saman - kysyin (varmistuakseni tästä tyttölupauksesta) että kumpikohan siellä mahtais majailla ja gyne parhaansa yritti, mutta vauva oli ihan kiinni kohdun seinämässä, jalat ristissä ja napanuora jalkojen välissä :D Että arvaile siinä sitten! :)

    Kohta ekalle Bailamama-tunnille, jee! Aurinkoista loppuviikkoa sulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, vähän teillä on käynyt loistotuuri vaunujen suhteen! Pikku tuunailulla saa varmasti omannäköiset :) Ja todellakin, kavikuppiholderi syysaurinkon paistaessa lenkeillä on ihan must ;)!!

      Me oltiin sen verran myöhäiseen liikenteessä Lapsimessuilla, että luennot jäi tällä kertaa kuulematta, vaikka varmasti mielnkiintoisia olisvat olleetkin. Täytyy satsata sitten Bebesin valmennukseen niin pääsee ainakin kuulemaan siitä :) Kans bongasin Organic Spiritin ja mietin samaa, että vähänkö koko vartalohieronta tekisi terää <3! Niillä taisi olla ihan ok hinnatkin, eli täytyy myös täällä tarttua tilaisuuteen :)

      Toivottavasti teillä oli hyvät jumppailut, olisin mielellään tullut mukaan, mutta töistä ois tullut niin kiirus & stressi ehtiä, että...ensi kertaan:) Kerro sitten oliko millainen tunti!?

      Kaunista loppuviikkoa myös sinne, ainakin aurinkoa on kuulemma luvassa <3!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!