24 maaliskuuta 2014

Sovmorgon - startti hyvään päivään!


Terveisiä Naantalin auringon alta! Työviikonloppu Turussa & Naantalin kypylässä hurahti nopeasti ja ennätin jopa kaksi kertaa kylpylänkin puolelle nauttimaan vesijumpasta ja lämpimästä porealtaasta! Ihmettelin miten loistavasti jaksoin työviikon päälle vielä viikonlopun tapahtumajärjestelyt - totuus iskikin kun pääsin kotiin, ja pahus sentään, niin kiukuttelin sunnuntai-illan väsyksissä miehelleni - pahoittelut kultaseni 

Lupasinkin itselleni tänään "uniaamun" ja kannoin tyytyväisenä aamupalan uuden mamma -lehden kera sänkyyn ja nautin vapaasta!

Ohjelmassa tänään on jumppaa ja synttäritunnelmia, koska eilisen väsymyksen tiimoilta en jaksanut juhlia lauantaina ollutta syntymäpäivää.

Muuten, jos satutte olemaan tv:n äärellä illalla, niin tänään klo 19.00 tulee TV1:ltä, Prisma -yhdeksän kuukautta kohdussa, siinä kerrotaan mm. miten kohdussa vietetty aika on ratkaisevan tärkeää aikuisiän terveydelle ja persoonallisuuden kehitykselle. Kuulostaa mielenkiintoiselta - kiitos omalle mammalleni tästä ohjelmavinkistä!

Kirjoittelen vielä iltapäivällä lisää lupaamastani aiheesta, eli ihosta raskauden aikana. Ihanaa päivää ja kuullaan vielä myöhemmin!

3 kommenttia:

  1. Hei kiitos tuosta tv-ohjelma vinkistä! Olisi mennyt muuten ihan ohi koko ohjelma. Katsoin sen mun mamman luona, samalla kun tuleva isoäiti tunnusteli beben potkuja <3

    Mistä tuo teidän ihana sänky/sängynpääty muuten on? Meillä olisi uusi sänky hakusessa ja haluaisin just tuon tyylisen sängynpäädyn.. :)

    VastaaPoista
  2. Oih, kuulostaa ihanalta <3!

    Sängynpääty on Kruunukalusteesta, se tuli uuden sängyn mukana, mutta niitä saa varmasti tilattua erikseenkin. Merkkiä Carpe Diem, oli "hitusen" kallis, mutta kaiken rahan väärti :)!

    Oltiin aikaeropöhnässä ostamassa sänkyä ja "vahingossa" päädyttiin tähän...;)

    VastaaPoista
  3. Hihii, aikaeropöhnässä tehdyt ostokset on just parhaita :D Täytyy suunnata siis Kruunukalusteeseen tässä piakkoin!

    VastaaPoista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!