18 maaliskuuta 2014

Love Your Bump


Osa teistä on varmaan bongannutkin nämä näppärät lisävarusteet odotukseen. Täytyy sanoa, että kun oma "kuminauhanappi-viritelmäni" loisti talonäytössä kun tutkin mallikeittiön kaappeja, totesin että nyt on aika hankkia jotain kätevämpää. 

Klikkasin tämän setin ebaysta tilaukseen (ebay.uk). En tiedä saisiko näitä jostain Suomesta, mutta ainakaan pikaisen googlailun jälkeen en onnistunut löytämään. Ebayn toimitus on nopeaa, sekä luotettavaa ja tämä pikku paketti mahtui postiluukusta sisään, joten mikäli lisäsenttejä kaipaat, suosittelen!













Tässä setissä mukana tuli musta, valkoinen ja sininen kangas, joihin joustinnauhan voi pujottaa. Nauhaa on kahta mittaa, kahdella eri kiinnityksellä, joten näistä on helppoa valita sopiva kappale masun koon/housujen kiinnityksen mukaan. Nappasin eilen aamulla testiin lyhyimmän nappinauhan. Tässä vaiheessa en tarvinnut edes kangasosaa, vaan pelkkä nappi-osio riitti. Oli ihanan helpottunut olo kun ei tarvinnut vartioida pullottavaa nappia ja myöskin masulle jäi tarvittava tila. Tällä setillä voi pärjätä aika pitkällekin raskautta, mutta toki oma vartalonmalli ja siinä tapahtuvat muutokset vaikuttavat siihen mikä tuntuu mukavalta päällä.

Täällä mennään taas töihin bellybelt päällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!